Udlejning

Midtfyns Husflidshus lejes ud til private fester, generalforsamlinger, fordrag m.m. Vi gør opmærksom på, at vi ikke udlejer til ungdoms-, skolefester og lignende. Udlejer: Per Trabjerg / Marianne Mortensen, Rynkebyvej 7, 5750 Ringe. Tlf. 7178 0857 / 3026 8115 Mail: trabjergper@gmail.com eller info@midtfyns.husflid.dk

Til rådighed :
Der forefindes service samt borde og stole til 60 personer. Køkkenet er bedst egnet til anretning og opvarmning af maden, der findes gryder og køkkengrej i et begrænset omfang. Der er to almindelige komfurer m. gasblus og
elektriske ovne. Der er industri opvaskemaskine.

Ordensregler:
Evt. ituslået eller bortkommet service afregnes særskilt, listepris findes i Husflidshuset, lejer er desuden ansvarlig  for skader på bygninger og inventar, der opstår i lejeperioden.
Lokalerne efterlades opryddede, borde og stole efterladt som de er modtaget, gulv fejet, service vasket af, komfur og ovn rengjort senest den efterfølgende dag kl. 6.00 medmindre andet er aftalt.
Vis hensyn til naboerne. Hold vinduer og døre lukket når der spilles musik i nattetimerne og undlad venligst at flytte festen udenfor. Særligt i sommerperioden er det til stor gene for naboerne. 

Praktiske oplysninger:
Udlevering af nøgle kan ske hos udlejer Per Trabjerg/Marianne Mortensen, Rynkebyvej 7, 5750 Ringe og skal afleveres samme sted evt. i postkassen. Hvis huset ikke er lejet ud dagen før, vil du ofte kunne få nøglen aftenen før for at kunne dække borde, men selvfølgelig ingen gæster på det tidspunkt.


Lejepriser til huset pr. dags dato:

Periode                                Pris kr.
1 dag                                 1550,00
2 sammenhængende dage   2100,00
Aftenudlejning til foreninger   300,00

Huset udlejes kun til medlemmer     
Medlemskort for indeværende år: 50,00Midtfyns Husflid
Rynkebyvej 28
5750 Ringe

Telefon: 5230 2230 / 3026 8115

Mail: info@midtfyns.husflid.dk


Medlem af Fora