BRODEREDE SØPINDSVIN

Her kan du se, hvad Rikke skriver om kurset:
På dette kursus skal vi lave unikke broderede søpindsvin, der er smukke som dekoration, kan bruges som nålepuder og bringe lykke som værtindegaver. 
Jeg laver et lille oplæg med en vifte af forskellige frie sting der egner sig og med en instruktion i hvordan man bedst deler filtbolden op, starter og gemmer hæftningerne – og så er man flyvende. Man kan evt. sætte ekstra filtdutter, perler og pailletter på, lave smukke effekter med tykke, tynde, matte og blanke garner. Så tage gerne lidt forskelligt med, ellers kan det købes på kurset. Jeg medbringer filtbolde i forskellige størrelser og farver. En bivirkning ved at deltage i kurset er, at det er lidt vanedannende at lave søpindsvin, da det er et overkommeligt projekt, med et utal af charmerende udgaver.

Jeg glæder mig til vi skal lege med kontursting, kædesting og franske knuder, så du kan skabe dit helt eget særlige søpindsvin. Du kan sagtens være nybegynder i broderi for at deltage.

Medbring gerne, nåle, broderigarn (ellers vil det være muligt at købe på kurset), samt en lille saks.
Materialeudgift: 50 kr.

Kurset er inkl. let frokost

Underviser: Rikke Lyng Christensen. Har 18 års erfaring som tekstillærer, stifter af Facebook gruppen Broderi for sjov og en del af Moonfeather. Se mere om Rikke her: https://moonfeather.dk/


Ledige pladserLedige pladser

Kursusnummer
2021-16/05

Tilmeldingsfrist
06.06.2021

Dato og tid
Søn 13.06.2021 11:00-14:30

Underviser
Rikke Lyng

Undervisningssted
Husflidshuset
Rynkebyvej 28
5750 Ringe

Lokale
Salen

Pris

355,- Almen

KONTAKT


Midtfyns Husflid
Rynkebyvej 28
5750 Ringe

Telefon: 5230 2230 / 3026 8115

Mail: info@midtfyns.husflid.dk


Medlem af Fora
;