A Leonard Cohen Tribute

Månedens Gæst i OktoberGary Snider spiller Leonard Cohen

En hyldest til en af vor tids store kunstnere!
Siden begyndelsen af 2016 har Gary Snider fortolke Leonard Cohens sange. Det er blevet til et show med både nye og gamle sange, hvor Gary også fortæller små historier fra Cohens liv og giver sit bud på fortolkning af nogle af teksterne.
Leonard Cohen har efterladt sig en enorm skat af dejlige melodier og poetiske tekster med stor dybde. Tekster, der vidner om en både religiøs og spirituel mand. Ligesom Leonard er også Gary født i Canada og de har desuden en jødisk baggrund tilfælles.

Leonard slog sig ned i London, mens Garys skæbne førte ham til Danmark, hvor han har boet siden han var 21 og levet som musiker - med guitaren som sit instrument. Han har studeret kunsteren nøje, og når han træder frem på scenen iført habit, slips og den karakteristiske hat, mærker man tydeligt Garys dybe respekt for og kærlighed til Cohen.

Så kom og få en autentisk 'Cohenske' oplevelse og en hyggelig aften i Husflidshuset sammen med andre Cohen-entusiaster...
Koncertforedraget varer 90 min.  - Det musikalske foredrag starter kl. 19, dørene åbnes kl. 18.30, begrænset antal billetter, som kun sælges i forsalg på hjemmesiden.

 Mulighed for at købe et glas vin eller en øl inden koncerten og i pausen

KONTAKT


Midtfyns Husflid
Rynkebyvej 28
5750 Ringe

Telefon: 5230 2230 / 3026 8115

Mail: midtfyns@husflid.dk

Medlem af Fora