Johnny Cash koncertforedrag

hele historien om The Man in black


 

Johnny Cash er populær hos både unge og ældre. Det mærker foredragholder Dennis Lydom, når han kommer rundt med sit koncertforedrag om "The Man in Black". Med farverige fortællinger og musik inviterer han publikum ind under huden på mennesket Johnny Cash, som var lige så skrøbelig som han var fandenivoldsk...

 

Dennis Lydom fortæller historien og synger sangene der gjorde Johnny Cash til "The man in black"

Som publikum kan man se frem til en berigende aften, hvor omgangspunktet bogstaveligt talt er Johnny Cash’ liv og musik. Dennis Lydom spiller og synger Johnny Cash sange mellem de spændende fortællinger og anekdoter fra mandens liv. Vi følger Johnny Cash fra hans dybt kristne opvækst i en fattig bomuldsplukkerfamilie i sydstaterne til hans ungdom i først flyvevåbnet og senere musikbranchen. Publikum får indgående kendskab til johnny Cash' op- og nedture, hans dæmoner samt det massive stofmisbrug, der plagede ham det meste af livet.

Alt sammen tilsat essentielle sange fra hans karriere, som spændte over seks årtier.

 

Koncertforedraget varer 80 min.  - Det musikalske foredrag starter kl. 19, dørene åbnes kl. 18.30, begrænset antal billetter, som kun sælges i forsalg på hjemmesiden.

 

Billetpris kr. 95,- inkl. et glas vin og snack i pausen (koncerten varer 2 x 40 min)

KONTAKT


Midtfyns Husflid
Rynkebyvej 28
5750 Ringe

Telefon: 5230 2230 / 3026 8115

Mail: midtfyns@husflid.dk

Medlem af Fora